Over mij

Mijn naam is Evelien van Assen, en ik ben de eigenaresse van Hondentrimsalon Happy Creations.Geboren in Oudleusen (gemeente Dalfsen), daar waar mijn liefde voor dieren begon! Nu samenwonend met mijn vriend Marc in Apeldoorn, komt daar mijn grote droom eindelijk uit.

Al van kleins af aan wist ik precies wat ik wou worden, het moest in ieder geval iets worden met dieren! Vanaf jonge leeftijd ben ik opgeroeid met allerlei soorten rassen. Daardoor is mijn interesse in verschillende rassen ook heel groot geworden. Na een korte denk periode wist ik het, Trimster dat is het beroep wat ik later wil worden!

In 2014 ben ik begonnen met mijn opleiding dieren trimmen op het AOC Groene welle te Zwolle, een driejarige opleiding. Vanuit daar leerde ik heel veel over het trimmen van verschillende rassen/diersoorten, maar ook de anatomie, omgang en het karakter van verschillende rassen. Na in verschillende salons stage te hebben gelopen, ben ik in mijn laatste stage periode bij mijn stage bedrijf blijven plakken. Nadat ik mijn diploma in ontvangst heb mogen nemen, ben ik aan de slag gegaan bij ” Wendy van oosten ” ( www.showdogcentre.nl ), Dankzij haar heb ik nog meer mogen leren over dit geweldige vak! En zijn we samen de wereld over gegaan om vele mooie hondenshows te mogen bezoeken!

 

In 2017 begon ik mijn opleiding tot kynologisch instructeur. Na een intensieve maar super leuke cursus heb ik de modules A t/m D behaald en ben ik officieel benoemd tot kynologisch instructeur. Je zult wel denken wat houd dit in? , met deze benaming mag ik officieel Hondenschool cursussen geven. In deze cursus leer je heel veel over de karakter trekken/ uitingen van een hond en hoe je het beste daar mee om kunt gaan. Na deze Cursus ben ik aan de slag gegaan bij een hondenschool en heb ik daar puppycursus gegeven en show en ring training.

In de periode van mijn school heb ik verschillende cursussen gedaan/ vak dagen bijgewoond, Je bent in ons vak nooit uitgeleerd zeggen ze en daar zit zeker een kern van waarheid in! Ik blijf verschillen cursussen volgen en vak dagen bijwonen.

Ik hoop je graag te zien in mijn hondentrimsalon.

Lieve groet,
Evelien

Menu